GAMA DE PRODUSE CIBES

Acensoare CIBES

LIFTURI PENTRU TOȚI

Cibes Lift a dezvoltat o gamă largă de ascensoare rezidențiale (homelift) care pot fi adaptate la majoritatea caselor și bugetelor.

Visezi să accesezi toate etajele casei tale prin simpla apăsare a unui buton?

Realizează-ți visul oferind familiei tale confortul de zi cu zi al unui lift rezidențial. Descoperiți soluțiile Cibes Lift.

DE CE SĂ ACHIZIȚIONAȚI UN LIFT REZIDENTIAL?

Pe lângă recompensa instantanee de a vă îmbunătăți confortul acasă, investiția într-un lift rezidențial este o investiție inteligentă în casa, familia și viitorul dumneavoastră. Achiziția unui lift pentru casa dumneavoastră nu numai că ușurează treburile de zi cu zi, cum ar fi curățarea cu aspiratorul și spălarea rufelor.

De asemenea, vă face casa mai confortabilă și primitoare pentru toate generațiile familiei dumneavoastră. Ca să nu mai vorbim de faptul că achiziția unui lift rezidențial este o investiție care va adăuga plus valoare imobiliară și va face casa dumneavoastră mai dezirabilă pentru potențialii cumpărători.

ASCENSOARE CIBES AIR®

ASCENSOARE CIBES AIR®

Ascensorul Cibes Air are un design deosebit de elegant, în care forma și funcția lucrează împreună pentru a vă ghida simțurile, oferindu-vă o experiență unică în calitate de utilizator Acest tip de ascensor rezidențial economisește spațiul disponibil, este mult mai rapid și mai ușor de instalat decât un lift convențional.

ASCENSOARE CIBES A4000

ASCENSOARE CIBES A4000

Ascensorul Cibes A4000 este livrat cu toate componentele, care pot fi instalate în doar câteva zile, cu modificări minime ale clădirii. În plus, designul compact al acestui model de lift îi permite să se potrivească în spații foarte mici și înguste, cum ar fi spațiul nefolosit din centrul scării interioare.

ASCENSOARE CIBES A5000

ASCENSOARE CIBES A5000

Ascensorul rezidential Cibes A5000 este o modalitate excelentă de a adăuga confort, eleganță și valoare imobiliară casei tale. Liftul rezidențial Cibes A5000 este compact la exterior și incredibil de spațios la interior. Ascensorul este livrat la cheie cu tot ce este necesar pentru instalare, inclusiv mecanismul de acționare.

ASCENSOARE CIBES A5000 EXTERIOR

ASCENSOARE CIBES A5000 EXTERIOR

Extindeți-vă spațiul de locuit cu liftul de exterior Cibes 5000, rezistente la intemperii. Acces confortabil la toate etajele și creați un flux perfect între zonele interioare și exterioare, care vă va face interiorul să se simtă mai spațios. Adăugarea unui sistem de aer condiționat la liftul dumneavoastră este o modalitate excelentă de a vă asigura confortul.

ASCENSOARE CIBES A8000

ASCENSOARE CIBES A8000

Dimensiunile generoase ale platformei și capacitatea mare de încărcare fac ascensorul Cibes A8000 cel mai puternic și versatil din gamă. Cibes A8000 este un lift certificat pentru transportul în siguranță atât al mărfurilor, cât și al pasagerilor, cunoscut și sub numele de lift cu însoțitor. Aceasta înseamnă că pasagerii au voie să însoțească marfa în timp ce liftul se deplasează.

ASCENSOARE CIBES C1 PURE

ASCENSOARE CIBES C1 PURE

Cibes C1 Pure este singurul lift rezidențial cu șurub din lume, cu o cabină complet închisă și uși glisante. Toate elementele ascensorului sunt gata fabricate, ceea ce accelerează atât livrarea, cât și instalarea acestuia. De fapt, acest lift unic rezidențial poate fi livrat în doar 6-8 săptămâni și instalat în doar câteva zile.